Prednášajúci na konferencii Prosperujte vďaka talentu

SANDRA EPSTEIN - má európske korene, no žije už takmer štyridsať rokov v blízkosti atlantického dažďového pralesa v Brazílii, kde so svojou priateľkou založila komunitu, v ktorej sa dnes rodí už tretia generácia.Sandra Epstein

V rámci svojho života spojila všetko, čo miluje. Z rastlín, ktoré rastú v pralese vytvorila unikátny systém vibračných esencií. Tie sú dnes známe po celom svete, rovnako ako jej nevšedné semináre. Spojila svoju lásku k umeniu, fotografii, kozmetike, vzdelávaniu, cestovaniu s terapiami a s podnikaním. ,,Prosperuj vďaka svojim talentom,“ povedala mi raz pri užívaní jednej z esencií jej manažérka (Veronika Šablová), čím  prehĺbila aj moje spojenie s pralesom kdesi v južnej Amerike. Stretnutia so Sandrou sú nezabudnuteľné. Dáma, ktorá má takmer šesťdesiat, no jej oči sú stále mladé a žiari z nich živosť a pružnosť prúdiaca z jej najhlbšiehovnútra. (Aj preto som si jej oči požičala pre hlavnú postavu mojej knihy).

Pokračovanie rozhovoru, ktorý pre týždenník Profit pripravila Gabi Revická - TU 

Rozhovor so Sandrou Epstein, ktorý pripravila Gabi Revická pre časopis Vitalita - si môžete prečítať - TU

 

LUCIA LUŽINSKÁ Mgr.art. - je absolventkou prvostupňového kvalifikačného stupňa Lucia Lužinskáinštruktora jogy v škole Yoga Vidya pod vedením Fredyho Ayisiho.

Joge sa venuje desať rokov, z toho päť vedie hodiny pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Zúčastnila sa viacerých workshopov u zahraničných a slovenských lektorov aj u yogínskych majstrov z Indie ako napríklad Swami Achintyananda, či prednášok u budhistických lámov ako napríklad Lobsang Tulku Rimpoche. Absolvovala hodiny meditácie, tiež meditačné sústredenie pod vedením majstra Ritodgateho.

Venuje sa spevu, hudbe a herectvu. Rada na koncertoch experimentuje s hlasom a hľadá možnosti, ktoré ponúka. Poznatky zo všetkych sfér záujmu sa navzájom prelínajú, či už v jej speváckych a jogových workshopoch, alebo na tvorivých hudobných hodinách pre deti, ktoré robí. Zúčastnila sa summitov Zážitkové vzdelávanie, kde predviedla iné formy vzdelávania a kreativity 2011 a Umelecký hlas 2014, na ktorom viedla samostatný workshop pre lekársku vedeckú obec na tému Liečivá sila hlasu s prvkami jogy. V súčasnosti vedie pravidelný kurz jogy, kde sa v malej skupinke venuje ženám.

Lucia Lužinská

Pracuje tiež s mužmi, už dva roky vedie cvičenia pre zamestnancov jednej inštitúcie. Venuje sa aj poradenstvu pre manažérov a koučov, s ktorými pracuje na správnom držaní tela, dýchaní a posadení hasu.

Je mamou dvoch dcér, s ktorými tiež praktizuje jogu. Stále aktívne vystupuje ako speváčka a herečka.

Viac sa dozviete na:

http://www.jazz.sk/musicians/lucia-luzinska

 

SLÁVKA HALČÁKOVÁ - herečka a novátorka. Slavka Halcakova

Vyštudovala VŠMU, odbor herectvo. Hrá, dabuje, moderuje, píše. Je autorkou e-bookov Nebojte sa hovoriť pred kamerou a Ako hovoriť pred kamerou a natáčať videá.

Je autorkou, producentkou, režisérkou a hlavnou hrdinkou vlastného predstavenia Esencia divokej ženy, ktoré uviedlo Divadlo Štúdio L+S.

Hrala takmer na všetkých bratislavských scénach. V SND debutovala Čechovovou Čajkou, neskôr ste ju mohli vidieť aj napríklad v roli Anny Kareninovej v rovnomennej hre, ale aj v iných. V divadle GuNaGU, hrala v hrách ako napríklad, Mária Sabína, Čakanie na Gotta, Osamelá. Za herecký výkon v roli osamelej Evy dostala Cenu literárneho fondu. Hrala aj v divadlách Aréna, Nová Scéna, Štúdio12.

Vo filme Modré z neba si zahrala po boku Emílie Vášáryovej a Zity Kabátovej. Bola prvou moderátorkou hudobnej hitparády Deka v TV Markíza. Hrala v rôznych inscenáciách a seriáloch (Druhý dych, Profesionáli a.i.) Aktuálne ju môžete vidieť v divadlách La Komika (Čakanie na Gotta), alebo v GunaGU (Raj je iba Eden), v TV Markíza v skeč show Kávomat, alebo naživo v lese.

Slavka HalcakovaVo Fun rádiu mala svoju reláciu o časopise Elle, tam vznikla aj jej kultová humorná ezoterická mystička a liečiteľka s maďarským prízvukom, pani Rebecca. Svoj hlas prepožičiava v dabingu napríklad hlavnej hrdinke v seriáli Kosti.

Študovala alchýmickú Školu čuchu. Vyrába prírodné voňavé esencie, elixíry a parfumy.
Je propagátorka celostného a citlivého prístupu človeka na ceste k sebe, k človeku, k Zemi a k životu. Jej témy sú zdravý životný štýl, prirodzený pôrod a dôvera v materské inštinkty, dojčenie, kontaktné rodičovstvo a rešpekt voči deťom, ekológia človeka a Zeme. Je zakladateľka a producentka festivalu zdravia, tvorivosti a poznania Svetlo Zeme, ktorý aj moderovala.

Viedla konzultácie, ktoré súvisia s osobnostným rozvojom a zážitkové semináre na tému vnútorného dieťaťa a znovuobjavenia talentov.

So svojím mužom, online podnikateľom Miloslavom Ježom sprevádzajú životom dcéru Jasmínku.

Svoje talenty a vášne začína prepájať na svojej novej stránke s blogom, k čomu ju inšpiroval práve jej muž. Rozbieha konzultácie na rôzne témy v ktorých je doma, aktuálne o vystupovaní a prezentovaní sa pred kamerou.


Viac sa dozviete na:

http://slavkahalcakova.sk/moj-pribeh/
http://slavkahalcakova.sk/
http://slavkahalcakova.sk/ebooky/

 

PALO HLUBINA - bývalý publicista, autor troch kníh. Palo Hlubina

V súčasnosti sa venuje najmä tvorbe marketingových stratégií a ich realizáciám.

V knihe Aj toto sa môže stať využil svoje viac než desaťročné skúsenosti s tvorbou predikatívnych modelov a scenárov pre vývoj budúcich udalostí.

Viac sa dozviete na:

https://www.palohlubina.com/

 

 

frantisek  kozacek
František Kozáček - YouTube expert, zakladateľ projektu VIDEO ACADEMY. Pomáha veľkým firmám, ale aj jednotlivcom v rôznych oblastiach naplno využívať jeden z najlepších marketingových nástrojov na tejto planéte - YouTube. Odporúčmae link na jeho YouTube kanál: https://www.youtube.com/c/VideoacademySk

UŽ O PÁR DNÍ PONÚKNEME E-ženám NEODOLATEĽNÚ ZĽAVU NA prémiový online kurz!!!!

 

 

 

 

Ing. MILAN REPÁK - vek 53, záľuby: volejbal, lyžovanie, plávanie, dobrá hudba, kreslené rozprávky.

Ako šiel čas, aj ja som chcel vedieť viac o živote a o tom, čo je za tým všetkým. Už počas štúdia na VVLŠ (Vysoká Vojenská Letecká Škola) SNP v Košiciach ma zaujali informácie o jóge a okultných vedách-  vtedy sa ešte nepoužíval výraz ezoterika. Hlavne ma oslovovala práca s energiami a zdravý životný štýl.

Po niekoľkoročných skúsenostiach z oblasti zdravého životného štýlu, sme s manželkou chceli viac pomáhať aj iným. Preto sme začali podnikať v oblasti alternatívneho zdravia, konkrétne v oblasti prírodných výživových doplnkov. Aby sme boli lepší a vedeli viacej pomáhať alebo lepšie informovať, museli sme sa viac vzdelávať. Mňa najviac oslovila numerológia, konkrétne kódy života, ktoré som sa učil a s ktorými pracujem dodnes. Čísla mi pomáhajú lepšie pochopiť súvislosti. Postupne sa pridala aj práca s energiou, urobil som si kurz reiki a neskôr som sa naučil pracovať s tachyonovou energiou. To samozrejme dalo aj iný rozmer v chápaní a aj v lepšej pomoci ľuďom, o čo v mojom zámere išlo.

Stále som mal pocit, že to všetko nestačí. Začal som sa vážnejšie zaoberať štúdiom tibetskej psychológie, ktorú študujem do dnes. Aj tu totiž platí, že čím viac vieš, tým viac vidíš,koľko ešte nevieš. Osobne som zástancom praktického spôsobu žitia, čo znamená: nie je dôležité len čo vieš alebo čo chápeš, ale to, čo s tým dokážeš prakticky v živote urobiť. Len vtedy nastáva skutočná zmena.

Ľudia ktorý najviac ovplyvnili môj osobnostný rozvoj: Janka Thomková, David Wágner, láma Tibor Geljen.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie