Podnikanie

Ako si založiť cestovnú kanceláriu alebo cestovnú agentúru

  • Otázka č. 1

    Pre založenie cestovnej kancelárie a splnenie požiadaviek na odbornú spôsobilosť je v zákone uvedené, že právnická osoba alebo zákonný zástupca musi mat VS vzdelanie 2.stupna a 2 roky praxe v obore. Mysli sa tým aj, že VŠ vzdelanie musí byť cestovný ruch, alebo príbuzné odboru cestovný ruch, alebo VŠ vzdelanie môže byť akéhokoľvek zamerania?

  • Otázka č. 2

    Prax v odbore musí byt vždy práca v cestovnej kancelárii, alebo môže byť aj hotelierstve, či destinačnom manažmente (KOCR, OOC)? Viem, že to posudzuje miestny živnostenský úrad, len nemám skúsenosť, ako sa na to pozerajú.

                              Chcete odoberať  Spravodaj zo sveta E-žien?

spravodaj

Naše off-line aktivity

Handmade konferencia - 26.5.2018

 Koncert Kolo života - 27.5.2018

Dopíšte príbeh - večerný autorský workshop - 29.5.2018

Stretnutie Klubu koučiek - 30.5.2018

Júnový networking E-žien - 12.6.2018

Fit Day s E-ženami - 16.6.2018

*************

 E-ženy majú vlastné bannery!

*************

 Odhaľte nám vaše otázky a pýtajte sa

       e-poradňa      

Pošlite nám otázku do E-poradne

 

                          

 

Táto stránka používa cookies. Viac info